Monday, September 7, 2009

WIEGREAT A.K.A. ZEQ is.....


















Inventor. Businessman. Genius.

Iron Man
85%
Superman
85%
Batman
80%
Green Lantern
75%
Hulk
50%
Catwoman
45%
The Flash
45%
Wonder Woman
40%
Supergirl
35%
Spider-Man
30%
Robin
20%



mmg tepat dengan taste aku... x sabo nak tgk ironman 2 lak....
kalo laa aku jadik ironman dah tentu aku dah g serang israel laknat dan sekutunye.....!!!

16 bla..bla..bla...:

ah ian said...

aku sbg green latern (tah sape tah tu) akan tolong ko serang israel..

wiegreat a.k.a. zeq said...

har har har... lum jumpe mane2 gay lagik...

sini sume straight... har har har..
robin pun kuat gak.... :)

Shahrul (Nama Sebenar) said...

zeq:

alhamdulillah.
bagus niat ko tu.
cuba ko singgah belog shazmie.
dalam belog aku ada link dia.
Laman Diskusi dan Tazkirah.
best wo.

ironman?
pergh. stylo.
aku dapat Hulk.
lol.

p/s: thanks sudi polo belog aku. letak la chatbox bro. senang nak drop komen.

MuHaMMaD86 said...

lari topik ckit...huhuhu

Bila cinta ada di dalam jiwa
Wangi bunga dunia tanpa nestapa
Segala yang dirasa hanyalah Dia
Hati 'kan memuja hanya pada-Nya

mcm kenal ja ayat2 ni...peminat ct ke?hehehe

wiegreat a.k.a. zeq said...

muhammad86... icon negara... paling aku minat bait-baik lagu yg best2 je... ct dah kawen dah... buat ape minat kat bini org...


xbek...;)

mizz saifa said...

bgs nyer niat kamoo.. nanti ajak la superhero yg lain g serang israel.. :)

wiegreat a.k.a. zeq said...

saifa.. insyaallah kalo ade kesempatan, sy pgil sume.. but 4 da time being.. i'll attack first..