Tuesday, September 30, 2008

SELAMAT HARI RAYA



Nampaknya esok dah raye.....

zeq amik kesempatan menyusun 20 jari (kaki ngan tangan) memohon ampun dan maaf kepada mereka yg penah zeq sakitkan ati tanpa sebab... suka kot sakit ati owg... hehehe... anyway harap raya taun nie memberi seribu keinsafan dan kegembiraan buat anda semua..

di hari kemenangan ini juga zeq menjemput untuk beraya ke umah.. di kg zeq iaitu di JERANTUT, PAHANG... datang la yek... jgn segan...

dan kepada ENEMIES... esok lupakan persengketaan kite utk satu hari... pastu sambung balik... mintak2 le taubat kat TUHAN yek....
dah betul2 bertaubat baru mohon ampun dan maaf kat zeq... Insyaallah....

ok.. jgan lupa bayo zakat dulu... Assalamualaikum.. dan bergumbira di hari raya ini~~~~~~~~~~~
~~~~~~~


2 bla..bla..bla...:

Hasnurol bin Hashim said...

salam dato'...
Selamat Hari raya idulfitr 1429h,Nie mike punye blog memg mengingatkan lagenda ub la zek. ko memag baguih buatkan aku tak lupa kat kome. Harapan aku agar ko teruslah mastautin di sana hinggalah ambil kuasa menjadi GB SKUB. melawak je... makluman tentang blog aku sekarang, minta maaf bebanyak le! buat masa ini terpaksa semua maklumat dicampur dengan b. arab. sebenarnya sem last ni aku kena buat projek, kena buat web ngan blog dalam b.arab. baru ni pensyarah aku dah tengok blog aku tapi dalam b.melyu. dia kata kene tulis dalam b.arab. so buat masa ni terpaksalah kome buat2 pahe jela ye. habis pensyarah aku ambik markah. kembali seprti biasa ek... wassalam. kalu senang2 jengok la web aku yang baru belajar. www.hasnurol.50webs.com

wiegreat said...

mmg aku x paham web ust tue..aku tau ana jamil jiddan je,,
amboi suruh aku bermastautin yek.. engatkan nak doakan aku jadi menteri pelajaran ke,, baguih gak...