Tuesday, November 18, 2008

KEPUTUSAN UPSR 2008

CONGRATES....

BUAT sume anak2 muridku kerana telah berjaya di dalam upsr exam baru baru nie... skalung tahniah buat Siti Mas Ayu bt Saleh coz berjaya mendapat 5a's... kepada yg kuren xpe... ini satu titik permulaan bg korng supaya belajar lebih tekun lagi..

Pagi sebelum keputusan kuar, aku sms kat ZB supaya hold dulu result pasai biar surprise sket.. pdahal dalam hati aku ni berkencang je jiwa... ye la... walaupun dah byk kali ajor taun 6.. tp kali ni aku nak ramai yg cemerlang....

slum nie masa aku pegang taun 6.. mmg ada sorg yg dapat 5a... adakah sejarah akan berulang atau satu sejarah bakal tercipta... suspen je,,

risau la gak pasal f.nuar dah bantu budak wat bi taun pas melonjak tinggi peratus lulusnya... tp sygnya taun ni aku x berjaya mngikut jejak langkahnye.. cume 67% sahaja yg lulus.... smbil sedih tu gembira pun ada pasal 2 org anak didikku berjaya dapat A dlm bi.... meningkat gak le kualitinye..hihi...

walaupun masa percubaan dorg dah cipta sejarah dimana 84% lulus...x bermakna masa upsr mereka gagal... yg pntg upsr bukan kayu pengukur hidup bdk2 nie... tp satu laluan yg boleh membantu mereka menjadi lebih cemerlang lagi....

tahniah le pada subjek bm, sain n matematik... masing2 ada peningkatan... kalo nak dibandingkan dgn pencapaian dulu... byk yg perlu kita baiki... x leh berpuas ati.. so geng2 taun 6 taun depan, ikut perancangan aku yek,,, hahahaha.. engat aku guru jadual waktu... nuar yazid jgn ko nak timbulkan post motem 'bongok' ko yek... hahah..

ape2 pun tahniah....

3 bla..bla..bla...:

Turn Core-Rawk said...

Aku punye zaman lain la zack..budak harapan pun kuar,si Priya ngan Asap ....lagipun yg kategori Gelas Pecah tak ramai...

wiegreat said...

tp aku bangga budak kg dapat 5A.. walapun budak bandar aku dulu dapat 4A je... walaupun sume ada 4 paper aje...