Monday, November 24, 2008

Patah kaki

Hai kawan-kawan...
ape kabo... sume chat.. hehe macam ckp citer rancangan kartun lak...

dah bpe ari aku lamanya aku kat kg... nak gerak kemana2 pun xleh wat masa ni.. pasal bapak aku injurt sket... hehe mcm men bola lak...

kalo nak cite kang emosional nati.. so cite sket je... bapak aku ari tu jatuh.. kpla die luka besar gak le.. kene 7 jahitan x silap aku... kata mak aku die tibe2 rebah masa nak solat subuh...

so until now masih terbaring dan terlantar kat umah.. aku pun dapat bertenet ni coz tgh beli barang kat pasar.. so singgah jap... nie pun xleh lama2 sangat sangat pasal xde sape kat umah.. kang emergency nati susah plak...

tgh mak ayah masih idup nie kene la berbakti .. lebih2 lg yg tengah sakit kuat nie... nati x sempat minta maaf baru nyesal...

ok.. got to go.. so kalo ade ape2 cite terbaru nati.. insyallah aku akan updatekan...
doa2kan la bapak aku sembuh seperti dulu... cadang nak bawak jalan2 pi port dickson 16 december nie... leh celebs birtday cikgu z tu yg ke 20 tahun kot.... hehe.. promote nampak...

lastly burn aku kata nak jumpe hang pas raya haji.. so jgn duk berambus lagi... so yg lain ape2 hal.. msj me ok... hal2 skool boo layan ye... kalo syam bace, aku minta maaf pasal xpt layan permintaan ko tntg kereje semalam.. mmg aku ah xnak layan dah... nak tau... tut........tut........
kang kontrovesi macam melodi plak... huhuh....

2 bla..bla..bla...:

Turn Core-Rawk said...

Semoga Ayah ko sembuh.....

Pasal kerja lupekanlahh..cuti puas2

Taking care dude...

ArNiES said...

semoga ayanda ko cepat sembuh...

kerja tu nnti2 le wat...

kesihatan ayah ko lg penting beb....