Tuesday, November 18, 2008

Slamat Jalan ROmeo...


Walaupun dah masuk cuti skolah.. smpat lagi aku nak ucapkan slamat jalan wat sahabt aku BUrn@Utz Ravi@Bakar@RedzuaN n mcm2 lagi....

Burn ni antara penghidup suasana atau penglipur lara hutan belantara... hehaha...
sejak aku masuk kat cn.. aku slalu menyakat die.. leh kata setiap ari le... sampi kene cop remeh... sampi kering gusi aku diwatnya... biasanya aku ni jadi lalang je bila ada ajoi ngan mie... dorng la kuat ngombok die...

nak kata pengalaman pahit, manis, tawar, masam.. mcm2 ada... salah satu insiden yg aku xleh lupa masa burn mengecat umah lamanya... hahah... tak bertegur.. sampai aku balik umah amek maggi aku pasal ada org lapo... kalo burn baca die sorang je bace.. hihi... malu aku nak citer detail..
masa tu umah burn berserabut n kebetulan cuti sekolah... aku g tlg burn sambil burn ada len tlg gak.. mmg masa tu rasa mcm janggal... mcm burn cakap kat aku mahu tapi malu... hihhihihi.. ok the end.. citer lain plak...

mesti korang rase aku syok sendiri kan... hahah... xpe burn sorng tau xpe...

satu lagi insiden kat sekolah.. masa tu aku mula2 posting.. aku lepak kat bilik guru... die ngan fadzli memg bersungguh2 bekerja waktu tu.. aku mula merasakan cbaran pasai cikgu2 senior aku mmg rajin... mana x nye... dorng berlumba2 menyiapkan laporan serta mengsilkan fail panitia yg terbaik yg pernah mereka hasilkan...

nampaknya aku kene mcm 2 gak le bile dok skolah nie.. sampai la ari tu burn cakap... aku kalo nak tgk rajin 3 bulan pertama persekolahan je... mmg sume teratur dan lengkap... tp lepas tu abeh... mmg x terbuat... jgn la nak disuruh nye.... aku engat mmg x btul rupenye betul... die ni jenis lurus bendul gak.. kalo org atas suruh die pasti watnye... tp lepas 3 buln tu.. mmg lambat la nak dptkn hasilnya... hehe....

len pasai burn... to be continue....

1 bla..bla..bla...:

Turn Core-Rawk said...

Selamat Tinggal Ramesh,Kenang daku dalam soa mu....Macam Man Laksa le rase