Tuesday, March 10, 2009

housemate aku bukan teruna....

lupe lak nak gtau... pasni tinggal aku sorang je truna kat umah... mintak2 xde title truna tang tang tang overlimit aged... odus bisa sungguh...
hosmate aku tu nikah jumaat miggu lepas ngan dua kali akad... tp aku xdpt join pasal kahwen kat baling... tp miggu ni 15 hb kat bagan datoh so wajib pigi gak le....
mintak2 le aku dijauhkan badi mr J n mr S....
calon byk tp ati lum seru memilih lagi.. pueh dah sembahyang istikarah... tp lum ada tanda2 petunjuk lagik....

well slmat pengantin baru yek jali(cikgu smk)... jgn lagak mcm org bujang2 dah yek.. buat mcm org dah kahwen.... rasenye maleh tul nak tulih panjang bab kahwen nie... borin.....tunggu aje la...

4 bla..bla..bla...:

emmii said...

ohh...patut ler aku nampak jali muka macam ceria jek masa meeting tadik. kuku pun ada inai. sah dia ni baru kawin kataku di dalam hati. siap pakai songkok lagik. huhuhu...gile terkujat aku baca title...

wiegreat a.k.a. zeq said...

haha... tp aku ade tnye mcm ne.. ok ke.. monyok je muke... aku bantai le.. nape li, bulan mengambang ker... hahahahaha... xpe hujung minggu ni ada lagi.. kuikuikui...
(pada anak2 kecil bwh 18 taun.. belum dibenarkan memahami n membaca komen ini....)
tp siap le, tunggu je tgh malam, aku nak kasi adiah jam loceng, set time tgh malam... kasi kaco pengantin... hahahahahaha

::Cikgu Liza:: said...

hahahahaha..

apakata ko sms je dia tgh2 malam... ko tanya dia direct.. tgh wat pe tu...

ko nih ada2 aje tau..

lynda_siebie said...

eeee...geli le adik bace topik nih!!! eee adik x sukeee....adik kuar dulu..nanti mak marahhh....