Friday, March 13, 2009

ape nak citer 22 : nape kak Z..??

sejak anis cuti dua tiga ari nie... klas pre-skul kak Z take overkan...
dalam klas tu ade anak kak Z, standard le anak mane x merengek kalo nmpak mak bpk ada skali...

senang citer.. aku saje singgah skali tu nak tgk bdk pre-skul mcm ne.. erm.. ngan aku pun x mkn... kak Z lagi le... udah gaya lebih dari azab kubo gayanye....



aku pun x dpt amek gmbo cantik2 pasal pening lalat tgk bebudak nie... super dooper hyper active sesangat.... gambo atas tu kak Z terpakse lyn anaknye... smpai kak i kene take over walaupun kejenye brlambak kat dapo lagi... rsenye lum berasap lagi dapur... dah dekat balik dah nie...

yang sorang lagi ni, dgn aksi model, bersahaja aje... danish... dah taun kedua kat preskul nie... tp spanjang tu x penah langsung aku tgk die bersuara... mmg x bercakap langsung... ngan guru preskul pun xde... aku engat die bisu.. tp bpk die kata kat umah riuh... hmm... bdk2 len sibuk bermain sana sini.. die ttp gaya bertenangnye tu.. sakitla sape ajo die taun satu nex year...

hmm... sabo la yek guru2 preskul.... aku dulu pun same gak... dua taun masuk tadika tp xsempat grad... due tige bulan aje... pastu cikgu2 aku dtg umah mintak parent aku jgn anta lagi kat preskul.. depa x sggup ajar aku.. huhuhu.... xde sijil pun... aku kan baek.... truk betui la cikgu2 aku dulu... hihihi...

3 bla..bla..bla...:

Firol said...

hebat budak2 ni......Zack mana aura ganas ko..biasa satu sekolah bleh diam

lynda_siebie said...

aku dah agak dah ko ni jenis yg camne masa sek dulu...sian cikgu2 ko ek...heheheheh just kidding ma..

ArNiES said...

bdk2 thn ni mmg aktif sgt... bkn jer bdk ubern... hmpir suma sekolah kwn2 aku ada sorang r 2 orang ygaktif sgt2... aku mmpu bersabar jer... mmg hr2 brdoa bdk akan lebih matang n dgr arahan... mudahkan bdk2 ni menunut ilmu.