Monday, August 17, 2009

PPSMI?????


setelah aku wat research disetiap pelusuk sekolah2 yg aku jumpe... satu pun mmg xde..

inilah dikatakan keunikan ubern....

kalah gak aku yg mempunyai kemahiran ICT yg tinggi, tp x mampu wat mcm si 'dia'

kalau aku 'list'kan sume keunikan die kang x pasal2 dapat penerajang free... hehehe...

tp ni bukti nye....

1- satu-satunya guru Bahasa Melayu yang menggunakan laptop PPSMI (laptop untuk ngajo math n science)

2- satu2nya laptop yg kene ada extension keyboard.... kalo x nanti x canggeh... + kene ada mouse skali le...


3-yg nie susah sket, slalunya che gu lelaki pakai porch bag... tp??????







8 bla..bla..bla...:

Silverleaf said...

wahhahaha...gune dell fasa 1 lagi....org dah campak dalam longkang dah laaa....

wiegreat a.k.a. zeq said...

silverleaf...

tu le.. dari buang merata2 die sanggup amek nak guna.. mmg penyokong kerajaan betui che gu nie....

sumenya x dibazirkan dan digunakan sepenuhnya utk mendidik...

emmii the strange said...

dell memang terkenal dengan kecikaian terhadap keyboard. tapi seriously, aku lagik suka pakai keyboard desktop daripada laptop, susah nak multitasking

wiegreat a.k.a. zeq said...

emmi... aku pun sukak juga pakai keyboard...tp jenuh le nak ngangkut situ situ sana sini... hehe..

HuDa a.k.a PisTia said...

huhu.. terasa pulak.. hihi dulu mase stadi, keyboard laptop rosak.. sy gune kyboard lain gak.. hehe

wiegreat a.k.a. zeq said...

huda... masa studi xpe la jugak boleh dimaapkan... nie dah kereje, siap tekan keyboad mcm type writer... kene gelak anak murid je... hehehe..

jgn mare yek che gu tue..