Sunday, February 1, 2009

kuciwa

cisssss..........

akhirnya tunduk chelsi kat merah... naik marah kene ngan merah ni smpai naik merak mata aku tgk malam td.... hish... angin aku kat reff.. x gune.. mcm x pueh ati je ngan biru....

ape2 pun congrates again le kat merah... walaupun x bpe ikhlas....

lgpun merah bukan musuh tradisi pun... yg pasukan yg aku benci smpi skrg.. team setan...
kalo chelsi dah xde pluang pas ni.. aku sokong sape yg dpt tmpt kedua dlm epl... moga2 dpt beat team setan tu.... ...

Chelsea 0 - Liverpool 2

(leh le men 10 org)

6 bla..bla..bla...:

emmii said...

aku sokong team setan tuh. ahahahaha...setan pun setan laa. asal aku tak setan. asalnya minat sebab david beckham main kat situ, skang ni gitu2 ja laa. hasben aku lak amik alih minat man u...huarghahahahaha!!!

Firol said...

Semalam agak keras permainan..cakap arnies...alah 10 orang pun bukan leh dapat 6-0....

semalam aku puji Alex le dari rumah biru...3 kali dia halang Torres menjaring untuk rumah merah

wiegreat said...

xpe2... langit x slalu cerah... aku percaya bley bangkit punye... nasib baek le geng2 setan aku xde.. g jaga takraw kat ti seminggu.. slamat rasenye dari dkutok kaw2.. huhu...

kita tunggu..............zasss

ArNiES said...

ni geng setan ada gak nk bersuara... chelsi tu bagus sgt tp dah jd mcm team real madrid ramai star sgt.. so suma nk tunjuk power la... jgn pk ada ramai star leh menang.... tgk mcm team setan ni.. walaupun nama timangan setan tp main x mcm setan....hahahahaha.. team setan amik player x ternama pun tp ada potensi... dari player berpotensi baru leh jadi star.. klu leh naikkan la player dari akademi.. ramai player setan dari akademi jd star... Bak kata wonder pet "ape yang penting kerjasam"... hehehehe.. hope chelsi dpt simpan lampard la sbb aku dgr2 dia nk pindah season dpn..