Thursday, January 22, 2009

ape nak citer 7

nie ade sket kenangan 2008... gambar banyak tp sempat capai ni je..



nie masa bebudak harapan cemerlang terbilang gemilang upsr... aksi mereka slepas upsr..
aktiviti futsal anjuran aku ngan samsul selaku class teacher yg very ada chemistry antra satu sama len.... lum penah aku jumpe guru kelas yg ada sifat mcm aku ngan samsul....
leh kata tiap2 ari la brgaduh.... kesnya pasal nak berebut kelas....hehe..
kalo org len x kisah kalo org nak amek klas dorang... tp aku ngan samsul memulakan satu fenomena baru guru tahun 6....
di mana kalo nampak tahun 6 xde cikgu... aku ngan die mesti trus masuk bagi keje ke atau ngajo jap ke.....
penah sampai burn bengang kat aku pasai... die lewat masuk klas 3-5 minit, bile die datang tau2 aku tgh ngajor jap.... hihih....
sumenye pun pasai nak capai target bos le.... BI kene 80% lulus beb....
yang paling aku suke bile percubaan aku dah lepas target 90% lebih lulus....... kalo nuar yazid bace dok sah nak komen yek...
tp keseronokkannya ialah nampat sumenye bersemangat nak bantu murid2... itu yang penting....



tinggal sejarah... yng dah pegi tu... pegi lah... bukala coretan idup yang baru...
innalillah.... hehe.. mau kene lazer ni..
ni gmbr masa nuar singgah joining camping taun pas... die tgh tunjuk burn cara on kan laptop dengan betui.. maklumla burn tu buta IT sket.. huhuhu... byk gak le info yg berguna dapat drpd nuar ni...
ni lagi best... sapa memandai kata depa bertiga x serasi... tgk tu.. mesraaaa....
dengan penuh keikhlasan serta suci murni burn menunjukkan sesuatu pada sapik dan samsul lak ingan bermanja2 ngan mreka....


yang last nie... praktis menjadi seorang guru besar....
cara pemberian adiah nie dah betul... just pakaian n suar ni macm x leh diiktiraf je.. suar jeans warna itam leh pakai ke masa keje???? hmm...konpius..

well ape2 pun tirai 2008 dah tiga minggu dilabuhkan .. tp 1001 kenangan masih terpahat kat memori aku nie.... byk yg pahit n manis....

2 bla..bla..bla...:

wiegreat said...

haha.. aku skrg ni paparazi @ papajahat... so kene berhati2 le... skrg ni mangsa terbaru.. agus,... smpi kene bercakap jarak jauh ngan die skrg... kuikui...